Sofie wil de wereld veranderen. Impact maken door te inspireren, te ondernemen, te connecteren en vooral heel erg veel te experimenteren. Ze is gedreven, energetisch, nieuwsgierig, speels en ondernemend.

Ze is op zoek. Naar antwoorden, naar de volgende uitdaging, naar wat er achter de bocht ligt. Zelfontplooiing, kwetsbaarheid, humor, openheid en verwondering zijn daarbij steeds terugkerende thema’s. Die rode draad vind je in haar digitale spoor op Lamazone blog, Twitter, Facebook, LinkedIn,… en in haar analoge leven. Ze heeft een zwak voor reizen, fietsen, Toastmasters, eten, kunst, graphic novels, beelden, haar honden, alpaca’s en lama’s, de zee.

Sofie is een digitale veelvraat, een sociale media fanaat en een connector tussen mensen, tools en ideeën. Om het in jobtitels te gieten: ze was tot voor kort Managing Partner bij  Talking Heads, een sociale media agency dat organisaties in de non-en social profit en publieke sector helpt om beter samen te werken, zowel intern als extern. Om het in skills te gieten: Sofie is op haar best als ze kan connecten met mensen, kan inspireren en enthousiasmeren, strategische workshops kan begeleiden en complexe communicatieproblemen kan oplossen. Dat blijkt uit haar klantenprojecten, presentaties, lessen,(inter)nationale spreekgelegenheden,  vrijwilligerswerk voor Exchange vzw en liefde voor en werk bij Gent M.

Vragen? Contact? Graag! 

Bel/SMS/Whatsapp op +32 478 208 411, mail me op hallo@sofieverhalle.be of connect via het contactformulierTwitter, Facebook of LinkedIn (persoonlijke berichten worden geapprecieerd).

Sofie Verhalle

 Foto © Sophie de Brabander