Sofie is een digitale veelvraat, een social media fanaat en een connector tussen mensen, tools en ideeën.

Ze is al jaren freelance communicatie- en digitaal strateeg. Communities, diversiteit & inclusie zijn haar specialiteit. Ze geeft o.a. workshops en lezingen over (gender)inclusieve communicatie.

Meer dan twintig jaar ervaring bouwde Sofie op in de sector, onder andere als Online Media Manager bij Telenet, Conversation Starter en later Managing Partner en Social Media Expert bij Talking Heads. Het social media agency hielp organisaties in de non-en social profit en publieke sector om beter samen te werken, zowel intern als extern.

Sofie is op haar best als ze bruggen kan slaan tussen mensen, kan inspireren en enthousiasmeren, strategische workshops kan begeleiden en complexe communicatieproblemen kan oplossen. Dat blijkt uit haar klantenprojecten, presentaties, lessen,(inter)nationale spreekgelegenheden, vrijwilligerswerk voor Exchange vzw en Communicatiepro’s tegen COVID19, liefde voor en werk bij Gent M en Tribe.

Sofie wil de wereld veranderen. Impact maken door te inspireren, te ondernemen, te connecteren en te experimenteren. Ze is gedreven, analytisch, energetisch, nieuwsgierig, speels en ondernemend.

Vragen? Contact? Graag! 

Bel/SMS/Whatsapp op +32 478 208 411, mail op hallo@sofieverhalle.be of stuur een bericht via het contactformulierTwitter, Facebook of LinkedIn (persoonlijke berichten worden geapprecieerd).

Sofie Verhalle

 Foto © Sophie de Brabander